Contacte    |    Mapa Web
Portada
Ajuntament
Municipi
Agenda
NotÝcies
Serveis
  Ets a :  Inici > Ajuntament > POUM
Benvinguda de l'Alcalde
Organigrama municipal
Regidories
Plens municipals
DecÓleg de bones prÓctiques
Ordenances
Pressupost
TrÓmits
POUM
El pregˇ
Indicadors de transparŔncia
Premsa i comunicaciˇ
B˙stia de suggeriments

La consulta interactiva del Pla dĺOrdenaciˇ UrbanÝstica Municipal (POUM) de Bell-lloc d'Urgell, sĺinscriu dins de les accions que la Direcciˇ General dĺUrbanisme i lĺAjuntament de Bell-lloc d'Urgell porten a terme per tal de desenvolupar el Programa de participaciˇ ciutadana establert per lĺart. 59.3a) de la L.U. amb la finalitat de garantir la divulgaciˇ del contingut dels treballs de planejament urbanÝstic i estimular i facilitar la participaciˇ dels administrats.

En aquesta fase dĺinformaciˇ p˙blica es pretÚn que aquesta consulta esdevingui un instrument ˙til per donar a conŔixer aquest Pla dĺOrdenaciˇ UrbanÝstica. Per tant, sĺha dĺentendre el seu carÓcter informatiu i obert a les alegacions de tots els ciutadans.

El text refˇs del Pla d'Ordenaciˇ UrbanÝstica Municipal de Bell-lloc d'Urgell consta dels segŘents documents:

La descÓrrega de documents pot realitzar-se de manera lenta. Podeu demanar un cd amb el conjunt de tots els documents a l'Ajuntament del municipi.

Per visualitzar qualsevol dels documents, necessiteu tenir instalĚlat el software Acrobat Reader. En cas de no disposar d'aquest, podeu descarregar-lo gratu´tament a travÚs del segŘent enllaš a la seva pÓgina oficial : descÓrrega del software Acrobat Reader