Contacte    |    Mapa Web
Portada
Ajuntament
Municipi
Agenda
Notícies
Serveis
  Ets a :  Inici > Ajuntament > Benvinguda de l'alcalde
Benvinguda de l'Alcalde
Organigrama municipal
Regidories
Plens municipals
Decàleg de bones pràctiques
Ordenances
Pressupost
Tràmits
POUM
El pregó
Indicadors de transparència
Premsa i comunicació
Bústia de suggeriments
Alcalde de Bell-lloc d'Urgell Sr Carles Palau i Boté

Carles Palau i Boté


Benvinguts al portal web de l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell.

Em plau molt convidar-vos a utilitzar una de les eines de comunicació, participació i transparència més potents que té una administració com la nostra. Aquí podreu trobar tant informació de les activitats que fem al nostre municipi com fer tràmits a la Seu Electrònica. La comoditat que representa poder accedir a la informació municipal o fer gestións des de casa o des de qualsevol lloc és una de les bases de la transparència i participació que volem que regeixin en el nostre Ajuntament.
No podem oblidar, però, que hi ha un sector important de la societat que no té un accés garantit a les noves tecnològies. Les administracions hem de vetllar per a que ningú es quedi fora de cap dels àmbits de relació social, inclosos els més novedosos. És, doncs, obligació de l'Ajuntament estar amatent per a que tothom sense excepció tingui les mateixes oportunitats d'accedir als serveis que presta.

Les noves tecnològies no són la única via de relacionar-se amb l'administració, però si una eina molt útil i que pot, arribat el moment, ser un gran aliat de les formes tradicionals. Actualment ens trobem en una època en que conflueixen lo digital amb lo analògic, i tots ens hem d'esforçar per a que tothom pugui escollir la millor manera de relacionar-se amb l'administració.

L'actualització constant tant del programari, del maquinari com del personal és una de les característiques de les noves tecnològies. No podem caure en el risc de quedar obsolets senzillament per que donaríem un mal servei al ciutadà. La formació continua dels usuaris també es clau per a que aquells que useu eines com les d'aquest portal pugueu aprofitar al màxim totes les possibilitats que us oferim.

Abans d'acomiadar-me no puc deixar d'esmentar que aquest web també és una finestra on podeu veure el millor que pot oferir Bell-lloc d'Urgell. La nostra agenda d'activitats, les nostres associacions, el nostre comerç, etc, i sobre tot les persones que vivim i gaudim d'aquest poble som un fidel reflex del que podeu trobar si visiteu el nostre municipi.

Sigueu benvinguts tant si utilitzeu el web per relacionar-vos amb l'Ajuntament com si l'utilitzeu per conèixer el nostre poble.

Visca Bell-lloc.
Visca Catalunya.