Contacte    |    Mapa Web
Portada
Ajuntament
Municipi
Agenda
Notícies
Serveis
  Ets a :  Inici > Ajuntament > Benvinguda de l'alcalde
Benvinguda de l'Alcalde
Organigrama municipal
Regidories
Plens municipals
Línia directa amb l'alcalde
Ordenances
Pressupost
Tràmits
POUM
El pregó
Edictes Urbanístics
Horari d'atenció al públic
Bústia de suggeriments
Alcalde de Bell-lloc d'Urgell Sr Ramon Cònsola

Ramon Consola i Palau

Benvinguts al lloc web de l'Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, un instrument al servei de tota la ciutadania i d'aquelles persones que, des de qualsevol lloc del món, vulguin aprofundir en el coneixement del nostre municipi.

Les noves tecnologies de la informació i la comunicació estan condicionant ja d’una forma clara la vida de les persones i de les comunitats. En aquest context, poden ajudar a completar el canvi a què Bell-lloc d’Urgell aspira i a treure partit dels potencials locals.


L’adveniment de la Societat de la Informació comporta noves oportunitats per al benestar social, però també nous riscos de desigualtats, amb els consegüents perills per a la cohesió de què gaudeixen les societats europees.

L’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, vol avançar cap a la Societat de la Informació, però no a qualsevol preu i de qualsevol manera. El que volem és una societat de la informació justa i cohesionada, que no ens faci renunciar a cap dels nostres valors fonamentals, sinó, ben al contrari, que els reforci i els faci encara més presents.

Volem una societat de la informació que signifiqui una millora dels serveis públics i de l’eficiència i eficàcia de l’administració. I, finalment, volem una societat de la informació que arribi a tothom i que no sigui un substitut, sinó un estímul més a la comunicació, la participació i el compromís real entre persones. Aprofiteu doncs, aquests nou servei municipal per donar-vos a conèixer (entitats, empreses,...) arreu del món.

L’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell ha organitzat durant els últims anys múltiples cursos gratuïts d’accés a les noves tecnologies pels vilatans i vilatanes del municipi. L’objectiu d’aquesta constant formació municipal és la creació d’una base sòlida de desenvolupament de les noves tecnologies de la informació i la comunicació dels habitants i per tant, s’expressa el compromís de l'Ajuntament en el desenvolupament harmònic i continuat de la Societat de la Informació. Per assolir i reeixir en aquest objectiu compta amb la participació activa i la complicitat de les persones, els veritables protagonistes de la nostre municipi.

Us convido doncs, a navegar a través d'aquest lloc web i a utilitzar els diferents serveis en línia que us ofereix.