Contacte    |    Mapa Web
Portada
Ajuntament
Municipi
Agenda
Notícies
Serveis
  Ets a :  Inici > Ajuntament > Benvinguda de l'alcalde
Benvinguda de l'Alcalde
Organigrama municipal
Regidories
Plens municipals
Decàleg de bones pràctiques
Ordenances
Pressupost
Tràmits
POUM
El pregó
Indicadors de transparència
Premsa i comunicació
Bústia de suggeriments
Alcalde de Bell-lloc d'Urgell Sr Ramon Cònsola

Ramon Consola i Palau

Benvinguts al lloc web de l'Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, un instrument al servei de tota la ciutadania i d'aquelles persones que, des de qualsevol lloc del món, vulguin aprofundir en el coneixement del nostre municipi.

Les noves tecnologies de la informació i la comunicació estan condicionant ja d’una forma clara la vida de les persones i de les comunitats. En aquest context, poden ajudar a completar el canvi a què Bell-lloc d’Urgell aspira i a treure partit dels potencials locals.


L’adveniment de la Societat de la Informació comporta noves oportunitats per al benestar social, però també nous riscos de desigualtats, amb els consegüents perills per a la cohesió de què gaudeixen les societats europees.

L’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, vol avançar cap a la Societat de la Informació, però no a qualsevol preu i de qualsevol manera. El que volem és una societat de la informació justa i cohesionada, que no ens faci renunciar a cap dels nostres valors fonamentals, sinó, ben al contrari, que els reforci i els faci encara més presents.

Volem una societat de la informació que signifiqui una millora dels serveis públics i de l’eficiència i eficàcia de l’administració. I, finalment, volem una societat de la informació que arribi a tothom i que no sigui un substitut, sinó un estímul més a la comunicació, la participació i el compromís real entre persones. Aprofiteu doncs, aquests nou servei municipal per donar-vos a conèixer (entitats, empreses,...) arreu del món.

L’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell ha organitzat durant els últims anys múltiples cursos gratuïts d’accés a les noves tecnologies pels vilatans i vilatanes del municipi. L’objectiu d’aquesta constant formació municipal és la creació d’una base sòlida de desenvolupament de les noves tecnologies de la informació i la comunicació dels habitants i per tant, s’expressa el compromís de l'Ajuntament en el desenvolupament harmònic i continuat de la Societat de la Informació. Per assolir i reeixir en aquest objectiu compta amb la participació activa i la complicitat de les persones, els veritables protagonistes de la nostre municipi.

Us convido doncs, a navegar a través d'aquest lloc web i a utilitzar els diferents serveis en línia que us ofereix.